X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Flame Boss 400-WiFi Kamado Smoker Controller
0 Reviews | Review toevoegen

Innovatief nieuw ontwerp met WiFi-technologie in de ventilatoreenheid, voor een compacte en efficiënte manier om uw BBQ-temperaturen te regelen.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 249,00
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 249
Aantal: 
Bestellen

Flame Boss 400-WiFi Kamado Smoker ControllerInnovatief nieuw ontwerp met WiFi-technologie in de ventilatoreenheid, voor een compacte en efficiënte manier om uw BBQ-temperaturen te regelen. Alle apparaatconfiguraties, van WiFi-instellingen tot vlees / pit-temperatuurinstellingen, worden volledig gecontroleerd vanuit de Flame Boss mobiele app voor iOS & Android.

Past op Kamado-achtige houtskoolgrills en rokers.

NIEUWSTE TECHNOLOGIE
Gepatenteerde software en ventilator met variabele snelheid produceren nauwkeurige temp-regeling.

ALARM
Stel alarmen in voor de gewenste bereidingstijd en interne vleestemperatuur. Ontvang tekstmeldingen als de kooktemperatuur te hoog of te laag is, of als de bereidingstijd is verstreken. ONLINE

DASHBOARD
Bekijk grafieken van uw koks. Houd de pit- en voettemperatuur bij en verander de temperatuur van je pit van je telefoon, tablet of computer. Stel het vleesalarm zo in dat de pit-temperatuur automatisch wordt verlaagd wanneer de gewenste vleestemperatuur wordt bereikt om voedsel warm te houden, stuur zelfs een sms wanneer uw vlees de gewenste temperatuur bereikt. KIT IS INCLUSIEF WiFi-controller met geïntegreerde blower-grilladapters, (1) hogetemperatuur-vleessonde, (1) hogesnelheidssensor en voeding.Flame Boss 400-WiFi Kamado Smoker Controller

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.