nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Green Mountain Grills Daniel Boone "Prime" Pelletgrill - RVS - WIFI
0 Reviews | Review toevoegen

Onze nieuwe Prime-grills zijn nog slimmer en sterker gebouwd. Ons 12V direct power design biedt betere temperatuur controle.

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 1.199,00
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Green Mountain Grills Daniel Boone "Prime" Pelletgrill

 

Grill met het instap model van Green Mountain Grills.


Het Daniel Boone Prime wifi wordt geleverd met een digitale controller, een 12 volt Direct Drive motor, Heavy Duty onderstel, een dubbele vleesthermometer, een hoge klep met een punt voor staande kippen / kalkoen / rib rekken, een zijtafel met RVS gereedschapshaken, harde rubber wielen en een venturi-stijl brander voor cycloonverbranding.
Hij heeft ook Sense-Mate, een thermische sensor die constant de omgevingstemperatuur bewaakt Als het kouder weer wordt, activeert de sensor en zet de grill in de turbomode, zodat u niet lang hoeft te wachten totdat de grill is opgewarmd! Andere functies zijn onder meer een ventilator, die voor overdruk in de pellethopper zorgt en daardoor terugverbranding in de aanvoerbuis voorkomt, Fan-mode blaast as uit de vuurhaard nadat u klaar bent met grillen. De grillkamer heeft een grillrooster van 66 x 42 cm, met een kookoppervlak van 3000 cm² en een vrije hoogte van maar liefst 35 cm. Het gewicht is 88 kg.

Functionaliteit:
Een motor draait de vijzel, die vervolgens de hardhout pellets in de brander voert. Daar steekt een gloeistift automatisch de pellets aan, en een verbrandingsventilator onder de brander zorgt ervoor dat ze blijven branden. Ventilatieopeningen verticaal langs de binnenkant van de brander creëren een ronde luchtstroom. Een ventilator in de pellethopper zorgt voor een positieve druk die terugbranding in de aanvoerbuis voorkomt. Wanneer deze twee luchtstromen elkaar ontmoeten, creëren ze het ultieme houtgestookte vuur en verspreiden het aroma van de pure rooksmaak van hardhout.

Specificaties:
  • Grilloppervlakte: 66 x 42 cm
  • Gewicht: 88 kg Afmetingen: 132 x 132 x 86 cm
  • Materiaal: Gepoedercoat staal
  • Wifi: Ja
  • Stroom: 12 volt
  • Gloeistift: 100 W
  • Capaciteit hopper: 8 kg

Green Mountain Grills Daniel Boone "Prime" Pelletgrill

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.