nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Green Mountain Grills Davy Crockett Pelletgrill - RVS - WIFI
0 Reviews | Review toevoegen

Grill onderweg met deze draagbare Pelletgrill. De Davy Crockett Tailgater BBQ is het kleinste model van Green Mountain Grills. Ook uitgevoerd met Wi-Fi-controle!

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 599,00
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Green Mountain Grills Davy Crockett Pelletgrill


Grill onderweg met deze draagbare Pelletgrill. De Davy Crockett Tailgater BBQ is het kleinste model van Green Mountain Grills. Ook uitgevoerd met Wi-Fi-controle!
Direct grillen mogelijk temperatuur tot 290 Graden !
Deze kleine alleskunner werkt op 12 V. De BBQ wordt standaard geleverd met een inverter 220v/12V, verlengkabel met sigarettenplug steker en krokodillenklemmen voor gebruik op een losse 12V accu. Zo kun je altijd en overal genieten van heerlijke BBQ!

Informatie

Het Davy Crockett WiFi-model wordt geleverd met een digitale WiFi-controller (controle en monitor via onze mobiele applicatie voor iOS of Android), een vleesthermometer, een opklapbaar frame , een opklapbare zijtafel met gereedschapshaken en een venturi-stijl brander voor cycloonverbranding. Hij heeft ook Sense-Mate, een thermische sensor die constant de omgevingstemperatuur bewaakt. Als het kouder weer wordt, activeert de sensor en zet de grill in de turbomodus, zodat u niet lang hoeft te wachten totdat de grill is opgewarmd! Andere functies zijn onder meer een ventilator, die voor overdruk in de pellethopper zorgt en daardoor terugverbranding in de aanvoerbuis voorkomt,  Fan-modus blaast as uit de vuurhaard nadat u klaar bent met grillen. De grillkamer heeft een grillrooster van 30 x 44 cm, ongeveer 1400 cm² kookoppervlak,  en 20 cm vrije hoogte. Hij weegt 34 kg
 

Grill functionaliteit

Een motor draait de vijzel, die vervolgens de hardhout pellets in de brander voert. Daar steekt een gloeistift automatisch de pellets aan, en een verbrandingsventilator onder de brander zorgt ervoor dat ze blijven branden. Ventilatieopeningen verticaal langs de binnenkant van de brander creëeren een ronde luchtstroom. Een ventilator in de pellethopper zorgt voor een positieve druk die terugbranding in de aanvoerbuis voorkomt. Wanneer deze twee luchtstromen elkaar ontmoeten, creëeren ze het ultieme houtgestookte vuur en verspreiden het aroma van de pure rooksmaak van hardhout.


Specificaties:

 

  • Wifi gestuurd
  • Gewicht 32 kg
  • Gepoedercoat staal en RVS deksel
  • 12 volt stuurstroom  ( 220v via een meegeleverde voeding)
  • Gloeistift 100W
  • Kookoppervlak: 30 bij 44 cm
  • Hoogte tot deksel 20 cm
  • Afmetingen:800 mm  (H), 840 mm  (W), 600 mm  (D), met uitgeklapte poten
  • Afmetingen:500 mm  (H), 700 mm  (W), 410 mm  (D), met ingeklapte poten
  • Capaciteit hopper 4 kg

Green Mountain Grills Davy Crockett Pelletgrill

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.