nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Green Mountain Grills Jim Bowie "Choice" Pelletgrill - ZWART - WIFI
0 Reviews | Review toevoegen

Grill genoeg hamburgers voor een straatfeest met het grootste model van Green Mountain. Ook uitgevoerd met Wi-Fi-controle!

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 1.099,00
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Green Mountain Grills Jim Bowie Pelletgrill - ZWART - WIFI


Grill genoeg hamburgers voor een straatfeest met het grootste model van Green Mountain. Ook uitgevoerd met Wi-Fi-controle!
Maak zelf de lekkerste pulled pork voor een klein leger!
 

Informatie

Het Jim Bowie WiFi-model wordt geleverd met een digitale WiFi-controller (controle en monitor via de mobiele applicatie voor iOS of Android), een vleesthermometer, een hoge klep met een punt voor staande kippen / kalkoen / rib rekken, een opklapbare zijtafel met gereedschapshaken, harde rubber wielen en een venturi-stijl brander voor cycloonverbranding. Hij heeft ook Sense-Mate, een thermische sensor die constant de omgevingstemperatuur bewaakt. Als het kouder weer wordt, activeert de sensor en zet de grill in de turbomode, zodat u niet lang hoeft te wachten totdat de grill is opgewarmd! Andere functies zijn onder meer een ventilator, die voor overdruk in de pellethopper zorgt en daardoor terugverbranding in de aanvoerbuis voorkomt,  Fan-mode blaast as uit de vuurhaard nadat u klaar bent met grillen. De ruime grillkamer heeft een grillrooster van  96 x 42 cm, met een kookoppervlak van 4250 cm² en een vrije hoogte van maar liefst 35 cm . Het gewicht is 85 kg.
 

Grill functionaliteit


Een motor draait de vijzel, die vervolgens de hardhout pellets naar de brander voert. Daar steekt een gloeistift automatisch de pellets aan, en een verbrandingsventilator onder de brander zorgt ervoor dat ze blijven branden. Ventilatieopeningen verticaal langs de binnenkant van de brander creëeren een ronde luchtstroom. Een ventilator in de pellethopper zorgt voor een positieve druk die terugbranding in de aanvoerbuis voorkomt. Wanneer deze twee luchtstromen elkaar ontmoeten, creëeren ze het ultieme houtgestookte vuur en verspreiden het aroma van de pure rooksmaak van hardhout.
 

Werking.


Een motor draait de vijzel, die vervolgens de hardhout pellets in de brander voert. Daar steekt een gloeistift automatisch de pellets aan, en een verbrandingsventilator onder de brander zorgt ervoor dat ze blijven branden. Ventilatieopeningen verticaal langs de binnenkant van de brander creëeren een ronde luchtstroom. Een ventilator in de pellethopper zorgt voor een positieve druk die terugbranding in de aanvoerbuis voorkomt. Wanneer deze twee luchtstromen elkaar ontmoeten, creëeren ze het ultieme houtgestookte vuur en verspreiden het aroma van de pure rooksmaak van hardhout.
 

Specificaties:

  • Wifi gestuurd
  • Gewicht 85 kg
  • Gepoedercoat staal
  • 220 volt  uitvoering
  • Gloeistift 240W
  • Kookoppervlak: 960 bij 420 mm
  • Hoogte tot deksel 35 cm
  • Afmetingen:1390 mm  (H), 1770 mm  (W), 620 mm  (D)
  • Capaciteit hopper 8 kg

Green Mountain Grills Jim Bowie Pelletgrill - ZWART - WIFI

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.