nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Green Mountain Grills Jim Bowie "Prime" Pelletgrill - WIFI
0 Reviews | Review toevoegen

Onze nieuwe Prime-grills zijn nog slimmer en sterker gebouwd. Ons 12V direct power design biedt betere temperatuur controle.

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 1.399,00
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Green Mountain Grills Jim Bowie "Prime" Pelletgrill - WIFI
 

JIM BOWIE “PRIME” WIFI PELLET GRILL 12V


Onze nieuwe Prime-grills zijn nog slimmer en sterker gebouwd. Ons 12V direct power design biedt betere temperatuur controle, een minder brandstofverbruik / pelletverbruik en snellere opstart! Dankzij de micro-aanpassingsmogelijkheden in de ventilator met variabel toerental en de vijzelmotor kunt u meer consistente grilltemperaturen behouden.

Met de vensterdeuren van de grill en pellets kunt u uw voedsel in de gaten houden zonder uw rook te laten ontsnappen en uw pelletaanvoer controleren. Met een 34 hoog puntdeksel en 4250 vierkante cm grillruimte kan dit werkpaard tot een klein heel varken koken en meerdere voedseltemperaturen bewaken met twee vleessondes. Bedien en bewaak uw grill vanaf uw bank of onderweg met GMG Smart Control. Pas uw rook- en grilltemperatuur aan van 65 °C tot 290 ° C met een incrementcontrole van 5 °. Pas je voedseltemperatuur aan en controleer deze vanaf je telefoon met de GMG-app. Smart Grilling!

Grill genoeg hamburgers voor een straatfeest met het grootste model van Green Mountain Grills

Het Jim Bowie WiFi-model wordt geleverd met een digitale WiFi-controller (controle en monitor via de mobiele applicatie voor iOS of Android), een 12 volt Direct Drive motor, Heavy Duty onderstel, een dubbele vleesthermometer, een hoge klep met een punt voor staande kippen / kalkoen / rib rekken, een opklapbare zijtafel met gereedschapshaken, harde rubber wielen en een venturi-stijl brander voor cycloonverbranding. Hij heeft ook Sense-Mate, een thermische sensor die constant de omgevingstemperatuur bewaakt.

Als het kouder weer wordt, activeert de sensor en zet de grill in de turbomode, zodat u niet lang hoeft te wachten totdat de grill is opgewarmd! Andere functies zijn onder meer een ventilator, die voor overdruk in de pellethopper zorgt en daardoor terugverbranding in de aanvoerbuis voorkomt,  Fan-mode blaast as uit de vuurhaard nadat u klaar bent met grillen. De ruime grillkamer heeft een grillrooster van  96 x 42 cm, met een kookoppervlak van 4250 cm² en een vrije hoogte van maar liefst 35 cm. Het gewicht is 85 kg.

Functionaliteit:

Een motor draait de vijzel, die vervolgens de hardhout pellets in de brander voert. Daar steekt een gloeistift automatisch de pellets aan, en een verbrandingsventilator onder de brander zorgt ervoor dat ze blijven branden. Ventilatieopeningen verticaal langs de binnenkant van de brander creëren een ronde luchtstroom.
 
Een ventilator in de pellethopper zorgt voor een positieve druk die terugbranding in de aanvoerbuis voorkomt. Wanneer deze twee luchtstromen elkaar ontmoeten, creëren ze het ultieme houtgestookte vuur en verspreiden het aroma van de pure rooksmaak van hardhout.

Specificaties:

  • Grilloppervlakte:    96 x 42 cm
  • Gewicht:    85 kg 
  • Afmetingen:    132 x 165 x 86 cm
  • Materiaal:    Gepoedercoat staal
  • Wifi:    Ja
  • Stroom:    12 volt
  • Gloeistift:    100 W
  • Capaciteit hopper:    8 kg 


Green Mountain Grills Jim Bowie "Prime" Pelletgrill - WIFI

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.