check_circleAltijd scherp geprijsd
check_circleRuim assortiment
check_circleGratis verzending v.a. €100
close
Assortiment
Klantenservice

Filter

0
Onbeperkt

Inferno Kamado

Filter
De Inferno Kamado is een van de compactste Kamado barbecues. Deze barbecue staat niet alleen prachtig in je tuin, maar je bereid er ook de lekkerste gerechten mee. Daarnaast is de Inferno van hoogwaardig keramiek, met een sterk en stabiel RVS-onderstel. De barbecue wordt steeds populairder in Nederland en is uitermate geschikt voor slow-cooking. Door het materiaal van de Inferno kan je de temperatuur nog beter regelen, waardoor de barbecue, naast slow-cooking, ook geschikt is voor grillen, bakken en roken.


Waarom een Inferno Kamado?

  • Multifunctioneel

  • Efficiënt â€¨
  • Duurzaam

  • Veelzijdig

  • Makkelijk in gebruik en weinig onderhoud
 

Multifunctioneel en efficiënt

De Inferno Kamado is een multifunctioneel em efficiënte barbecue. De barbecue verdeelt de warmte efficiënt, waardoor gerechten gelijkmatig bereid kunnen worden. De Inferno Kamado is zeer goed geïsoleerd, je hebt hierdoor dan ook minder houtskool nodig en kan je nog beter de temperatuur regelen. Daarnaast is de barbecue multifunctioneel, aangezien deze geschikt is voor verschillende bereidingen: grillen, bakken, roken en slow-cooking.
 

Duurzaamheid

De Inferno Kamado is een duurzame barbecue, vanwege het duurzame keramische materiaal waarvan het gemaakt is. Hierdoor gaat de barbecue ontzettend lang mee en kan de Inferno hoge temperaturen aan. Een goede investering dus voor de liefhebbers van buitenkoken.
 

Veelzijdig en makkelijk in gebruik

De Inferno Kamado is een veelzijdige barbecue. Hier kunnen namelijk ontzettend veel gerechten op gemaakt worden, zoals: vlees, vis, groente, pizza en brood. Daarnaast is de barbecue makkelijk in gebruik en heeft deze weinig onderhoud nodig.
 

Inferno Kamado koop je bij Barbecue XXL

Houd jij van buiten koken en wil jij investeren in een goede en duurzame barbecue? Dan is de Inferno Kamado iets voor jou! Kom langs in onze showroom en vergelijk vele barbecues. Onze medewerkers beantwoorden graag je vragen en helpen je kiezen voor de juiste barbecue, zodat jij nog lang kan genieten van jouw nieuwe Kamado!


Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, handige tips en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Meer over ons