X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Big Green Egg Flexible Led Grill Light
0 Reviews | Review toevoegen

Op een zachte winteravond of tijdens een late night EGG-party brengt de Magnetic Flexible LED Grill Light licht in de duisternis.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 28,50
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 28
Aantal: 
Bestellen

Big Green Egg Flexible Led Grill Light

 

Bij het EGG’en heb je goed zicht nodig.


Op een zachte winteravond of tijdens een late night EGG-party brengt de Magnetic Flexible LED Grill Light licht in de duisternis. Dit handige LED-lampje heeft een buigzame steel met aan het uiteinde een krachtige magneet. Klik de lamp aan het deksel van je EGG en het hele griloppervlak is verlicht.

Bij het EGG’en heb je goed zicht nodig. Maar wat als de schemering inzet? Met dit handige LED-lampje kun je zelfs tot in de late uurtjes blijven koken. Behalve aan het deksel van je EGG kun je de Magnetic Flexible LED Grill Light ook om de steel van een tang of ander gereedschap wikkelen.


Big Green Egg Flexible Led Grill Light

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

VAKANTIE 2021


Beste BBQ liefhebber,

Wegens vakantie is onze showroom beperkt geopend, ook versturen wij tijdens onze vakantie maar 1x per week de paketten.
Vanaf 25 juli tot en met 15 augustus zijn wij alleen geopend op zaterdag 31 juli, zaterdag 7 augustus en zaterdag 14 augustus. (van 10.00 tot 14.00 uur)


Via onze webshop kun je uiteraard gewoon 24/7 bestellen!
De paketten, vanaf zaterdag 24 juli, worden alleen verstuurd op dinsdag 3 augustus en dinsdag 10 augustus, vanaf 17 augustus verzenden wij weer als normaal!

Met de kortingscode VAKANTIE2021 krijgt u van ons 5% extra korting (Code is geldig vanaf zaterdag 24 juli tot en met 13 augustus.)
U dient deze code direct bij uw bestelling in te geven, wij geven achteraf geen geld terug!

 

Excuses voor het ongemak, prettige vakantie en Stay Safe!

Britt en Rob