X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

BarbecueXXL is onstaan uit een vurige passie voor barbecueën. En dan vooral een passie voor de traditionele houtskoolbarbecue. Of je nou pas bent begonnen, al langer meedraait, of een échte professionel bent; bij ons draait alles om het bieden van de optimale grill-ervaring. Via onze webshop verkopen we dan ook instapmodellen en topmodellen houtskoolbarbecues van bekende merken als Kamado Joe, The Bastard en Big Green Egg. Met een ruim assortiment aanvullende barbecue accessoires en smaakmakers. Daarnaast bieden we geregeld kamado workshops aan om je alle technieken van het barbecueën bij te brengen. Van grillen en bakken tot roken en braden.


Bezoek ook eens onze showroom in Coevorden

 

Naast een webshop heeft BarbecueXXL een fysieke showroom in Coevorden, waar je onze barbecues en grills in het echt kunt zien. Kom gerust eens een kijkje nemen om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. We beantwoorden graag al je vragen en adviseren je over welk product het beste past bij jouw wensen en eisen.

Contact opnemen
 

COVID-19 MAATREGELEN 

Beste BBQ liefhebber,

Onze winkel/showroom is helaas gesloten!

Online zijn we gewoon 24/7 geopend!

Jouw bestelling afhalen bij onze winkel is elke zaterdag tussen 10-12 uur mogelijk.

U kunt dan uw bestelde artikelen (vooraf besteld via de webshop, telefoon of mail) veilig bij ons afhalen, wij zijn dan, uitsluitend voor geplaatste bestellingen, geopend tussen 10 en 12 uur.

Pakket vertraagd?

We merken dat het momenteel erg druk is en dat pakketten een aantal dagen vertraging kunnen oplopen.
Iets niet in orde? Neem contact met ons op! Dit kun je het beste doen per e-mail. Vermeld alsjeblieft wel je ordernummer

Excuses voor al dit ongemak, Stay Safe!
Britt en Rob