X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

BarbecueXXL is onstaan uit een vurige passie voor barbecueën. En dan vooral een passie voor de traditionele houtskoolbarbecue. Of je nou pas bent begonnen, al langer meedraait, of een échte professionel bent; bij ons draait alles om het bieden van de optimale grill-ervaring. Via onze webshop verkopen we dan ook instapmodellen en topmodellen houtskoolbarbecues van bekende merken als Kamado Joe, The Bastard en Big Green Egg. Met een ruim assortiment aanvullende barbecue accessoires en smaakmakers. Daarnaast bieden we geregeld kamado workshops aan om je alle technieken van het barbecueën bij te brengen. Van grillen en bakken tot roken en braden.


Bezoek ook eens onze showroom in Coevorden

 

Naast een webshop heeft BarbecueXXL een fysieke showroom in Coevorden, waar je onze barbecues en grills in het echt kunt zien. Kom gerust eens een kijkje nemen om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. We beantwoorden graag al je vragen en adviseren je over welk product het beste past bij jouw wensen en eisen.

Klik hier om contact op te nemen

Openingstijden showroom:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11-16 uur
Donderdag Op afspraak
Vrijdag 11-16 uur
Zaterdag 10-13 uur 

VAKANTIE 2021


Beste BBQ liefhebber,

Wegens vakantie is onze showroom beperkt geopend, ook versturen wij tijdens onze vakantie maar 1x per week de paketten.
Vanaf 25 juli tot en met 15 augustus zijn wij alleen geopend op zaterdag 31 juli, zaterdag 7 augustus en zaterdag 14 augustus. (van 10.00 tot 14.00 uur)


Via onze webshop kun je uiteraard gewoon 24/7 bestellen!
De paketten, vanaf zaterdag 24 juli, worden alleen verstuurd op dinsdag 3 augustus en dinsdag 10 augustus, vanaf 17 augustus verzenden wij weer als normaal!

Met de kortingscode VAKANTIE2021 krijgt u van ons 5% extra korting (Code is geldig vanaf zaterdag 24 juli tot en met 13 augustus.)
U dient deze code direct bij uw bestelling in te geven, wij geven achteraf geen geld terug!

 

Excuses voor het ongemak, prettige vakantie en Stay Safe!

Britt en Rob