X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Kamado Joe is een Amerikaanse fabrikant van premium kamado's, en in Nederland een van de bekendste en meestverkochte merken keramische grills. Als officiële Kamado Joe dealer verkopen wij een groot aantal Kamado Joe BBQs en accessoires. Deze kun je direct bestellen in onze webshop, of bekijken in onze showroom in Coevorden. Heb je vragen over een product van Kamado Joe? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bezig met laden...
Kamado Joe Classic III
€ 2.279,00

Prijs per stuk

Kamado Joe Junior
€ 579,00

Prijs per stuk

Kamado Joe Classic II Stand-Alone
€ 1.529,00

Prijs per stuk

Kamado Joe Classic II
€ 1.649,00

Prijs per stuk

Kamado Joe Classic Compleet
€ 999,00

Prijs per stuk

Kamado Joe BIG JOE III
€ 2.999,00

Prijs per stuk

Kamado Joe DoJoe voor Classic Joe
€ 349,00

Prijs per stuk

Regenhoes Kamado Joe Classic
€ 69,90

Prijs per stuk

Grillvergroter Kamado Joe Classic
€ 59,90

Prijs per stuk

Laad meer

Over Kamado Joe

 

De Kamado vindt zijn oorsprong in het oude Azië en maakt gebruik van een kooktechniek die in feite al eeuwenlang hetzelfde is: lucht stroomt door de keramische behuizing en gaat via de ventilatieopeningen in het koepelvormige deksel naar buiten. De houtskoolbrokken komen tot leven als rook en hitte. Kamado Joe bouwt met trots voort op deze traditie, door het maken van klassiek vormgegeven grills, gemoderniseerd met innovatieve accessoires en flexibele grilloppervlakken. Hierdoor kun je al jouw vlees, vis, groente en bijgerechten op één barbecue bereiden. Met Heat Deflectors creert de kamado grill binnenin diverse hittezones, zodat je kunt grillen met indirecte warmte of open vuur. Maar ook roken, bakken en roosteren is geen enkel probleem met een Kamado Joe.

 

Kamado Joe BBQs

 

De Kamado Joe Classic is een échte klassieker, en het meest succesvolle model van Kamado Joe. Dit model mag dan ook niet ontbreken in ons assortiment. En dat doet hij ook niet. Sterker, wij verkopen ook zijn opvolgers; de vernieuwde Classic II en Classic III. Naast modellen uit de Classic serie verkopen wij ook de Kamado Big Joe  en Joe Junior 
 

Kamado Joe accessoires

 

Naast keramische barbecues producteert Kamado Joe ook veel soorten bijpassende accessoires, zoals heat deflectors, roosters en hoezen. Deze en andere accessoires, maar ook vervangingsonderdelen voor je Kamado Joe zijn te bestellen via onze webshop.


Koningsdag geopend van 10-13 uur!!