X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Als echte barbecue fanaat kan dit eigenlijk niet ontbreken: BBQ boeken. Leuk om aan je eigen collectie toe te voegen, maar ook leuk om cadeau te geven aan een ander. Bij Barbecue XXL hebben we een ruim assortiment aan BBQ boeken, zo is er voor elke barbecue en barbecue chef het geschikte boek om de lekkerste gerechten op tafel te toveren.
Bezig met laden...
Groente op de BBQ
€ 16,99

Prijs per stuk

Het complete BBQ boek
€ 25,00

Prijs per stuk

Het Ultieme Hamburger Boek
€ 16,99

Prijs per stuk

Het Ultieme Kamadoboek
€ 29,95

Prijs per stuk

Hete kolen - Compleet
€ 32,00

Prijs per stuk

Keilekker op de kleine Kamado
€ 13,99

Prijs per stuk

Kookbijbels | BBQbijbel
€ 31,99

Prijs per stuk

Kookbijbels | Pizzabijbel
€ 33,99

Prijs per stuk

Kookbijbels | Stoofbijbel
€ 33,99

Prijs per stuk

Kookbijbels | Vegabijbel
€ 31,99

Prijs per stuk

Kookbijbels | Visbijbel
€ 31,99

Prijs per stuk

Kookbijbels | Vleesbijbel
€ 31,99

Prijs per stuk

Laad meer

Waarom BBQ boeken kopen?

Of je perse een barbecue boek nodig hebt bij het barbecueën? Nee, dat op zich niet. Je kan ook je eigen creativiteit de vrije loop laten gaan. Maar als je een specifiek gerecht wilt maken, of je wil graag wat inspiratie op doen, is een BBQ boek toch wel erg handig. Daarnaast zijn er ook BBQ boeken die niet zozeer ingaan op gerechten, maar op verschillende barbecue technieken. Er zijn veel BBQ boeken op de markt, zowel voor beginners, gevorderden en experts.

 

  • Beginners: voor beginnende barbecue chefs zijn de BBQ boeken erg handig, Je kan er goede tips uit halen, zoals gerechten en technieken. Het is goed om bij de basis te beginnen en daar kan een barbecue boek een goede bijdrage in leveren.
  • Gevorderden: de BBQ boeken voor gevorderden zijn wat diepgaander dan de boeken voor beginners. Hier vind je al wat lastigere recepten en technieken. Een mooi vervolg op de boeken voor beginners dus. 
  • Experts: In de BBQ boeken voor experts staan de meest lastige recepten en technieken. Hiervoor heb je al wel wat barbecue ervaring nodig.
 

BBQ boeken bij Barbecue XXL

Bij Barbecue XXL hebben we een ruim assortiment aan BBQ boeken. Bij ons vind je boeken voor beginners, gevorderden en experts. Kom je er niet helemaal uit? Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in de showroom of bestel online.