X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

De traditionele houtskool barbecue is een populaire barbecue onder de liefhebbers. En dat is niet zo gek. Het vlees krijgt de authentieke rokerige smaak die alleen een houtskoolbarbecue het vlees kan geven. Bij Barbecue XXL hebben we een ruime keuze aan houtskoolbarbecues. Wil je graag advies welke houtskoolbarbecue bij jou past of heb je al een keuze gemaakt? Onze medewerkers helpen je graag met al je vragen. 

 Houtskoolbarbecue of een elektrische barbecue? 

Er bestaan verschillende soorten barbecues. Zo kun je kiezen voor de gasbarbecue, elektrische barbecue of de houtskoolbarbecue. Elke barbecue heeft voor- en nadelen. Welke barbecue het beste bij jou past, kun je laten afhangen van de wensen die je hebt. 

Verschillen tussen de houtskoolbarbecue en de elektrische barbecue

  • De houtskool bbq moet je aansteken met houtskool of briketten. In vergelijking met de elektrische barbecue die, zoals de naam al zegt, met elektriciteit aangezet wordt. De elektrische barbecue mag niet buiten blijven staan. 
  • Voor de houtskoolbarbecue goed brandt, ben je wel even bezig. Een goede voorbereiding is een must, maar wanneer hij brandt dan heb je er weinig omkijken meer naar. De elektrische barbecue is gemakkelijk en snel op te starten. 
  • De houtskoolbarbecue vind je in allerlei formaten en vormen. Van de kleine tafelmodellen tot reusachtige modellen. De elektrische barbecues zijn vaak compacter en kleiner. 
  • Geen enkele barbecue geeft de heerlijke rokerige smaak aan het vlees zoals de houtskoolbarbecue dat kan. 

Houtskoolbarbecue kopen 

Wil je graag meer informatie of heb je nog andere vragen? Onze medewerkers helpen je graag verder. We hebben een ruim assortiment houtskoolbarbecues op onze website staan. En daarnaast kun je de barbecues bezichtigen in onze showroom in Coevorden. 

Voordelen van de houtskoolbarbecue

✓  Zorgen voor die échte authentieke barbecue beleving.

✓  Vlees krijgt een heerlijke rokerige smaak.

✓  Maakt het mogelijk om te grillen op veel hogere temperaturen.

✓  Enorm veelzijdig. Je bereidt probleemloos tegelijkertijd meerdere gerechten op verschillende temperaturen.

✓  Niet afhankelijk van gas of elektriciteit.

✓  Vaak verkrijgbaar in mobiele, makkelijk mee te nemen uitvoeringen.

Onze showroom 

Naast onze webshop kun je ook terecht in onze showroom. Met onze jarenlange ervaring met houtskoolbarbecues kunnen wij je helpen met al je vragen en advies geven welke houtskoolbarbecue het beste bij jou past. Kom langs in onze showroom in Coevorden of neem telefonisch contact op om een afspraak te maken voor meer informatie. 


Koningsdag geopend van 10-13 uur!!