X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Ben jij een echte barbecue liefhebber en ben jij op zoek naar een veelzijdige barbecue waarmee je kunt roken, grillen, schroeien, bakken, braden? Dan is een Masterbuilt barbecue misschien wel wat voor jou. Dit zijn niet zomaar barbecues, maar kunnen ook functioneren als een complete buitenkeuken waar alles binnen handbereik ligt. Ontdek op deze pagina ons assortiment aan Masterbuilt barbecues en accessoires.Optimaal genieten met een Masterbuilt barbecue

Ben jij al jarenlang een echte barbecuefanaat of begin jij net met barbecueën? Met de Masterbuilt kun je alle kanten op. Deze barbecue beschikt over meerdere handige functies om optimaal te kunnen genieten van jouw barbecuegerechten. Zo beschikken de Masterbuilt barbecues over een handig digitaal bedieningspaneel om de gewenste temperatuur in te stellen en een vleesthermometer om jouw vleesgerechten op de juiste temperatuur te bereiden. Ook hebben de barbecues een grote container om houtskool of briketten in op te slaan, zodat je urenlang kunt barbecueën.
 

Voordelen Masterbuilt barbecues

 
  • Erg veelzijdig. Zo kun je roken, grillen, schroeien, bakken en braden met deze barbecues.
  • Grillplaten hebben een groot oppervlakte, waarmee je voor grote groepen mensen gerechten kunt bereiden. 
  • Kan in een korte tijd hoge temperaturen bereiken. Zo hoef je nooit lang te wachten met het opwarmen van je barbecue.
  • Ingebouwde temperatuurmeter en vleesthermometer voor telkens perfecte resultaten.
  • Gemakkelijk te besturen met de handige Masterbuilt app. 
  • Ontvang 2 jaar garantie op alle barbecues van Masterbuilt.
 

Accessoires

Om de gehele barbecue ervaring te krijgen zijn er ook meerdere Accessoires van Masterbuilt verkrijgbaar. Deze maken het barbecueën met een Masterbuilt gemakkelijker, leuker en zorgen ervoor dat jouw gerechten nog beter gaan smaken. Op deze pagina vind je accessoires die niet mogen ontbreken bij jouw barbecue, zoals barbecuehoezen, thermometers en een spit voor het bereiden van vlees.
 

Een Masterbuilt koop je bij BarbecueXXL

Ben jij van plan om een Masterbuilt Barbecue of accessoires te kopen? Dan kun je veilig en snel online bestellen. Wil je liever eerst meer informatie of advies? Dan staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch of per mail, als in onze showroom. Want wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat je een barbecue koopt die bij je past.