check_circleAltijd scherp geprijsd
check_circleRuim assortiment
check_circleGratis verzending v.a. €100
close
Assortiment
Klantenservice

Buitenkeukens

Voor de liefhebbers van barbecueën is een buitenkeuken een ware droom. Niet alleen een barbecue, maar een complete keuken waar alles binnen handbereik ligt. Kook je voor grote groepen? Dan is een buitenkeuken helemaal ideaal! 

Wat is een buitenkeuken?

Zoals de naam al zegt is een buitenkeuken een keuken die je buiten installeert. Je kunt een buitenkeuken kopen of je kunt zelf een buitenkeuken maken. In de meeste gevallen is een buitenkeuken een mobiele buitenkeuken. Verwar een buitenkeuken niet met een barbecue. Een buitenkeuken is een plek waar je meer kunt dan alleen gerechten koken. Zo kun je de mobiele buitenkeuken uitbreiden met een aanrechtblad, keukenkastjes en nog veel meer.

Bezig met laden...
BarbecueXXL Grill-Eye 80 Corten
BarbecueXXL Grill-Eye 80 Corten Houtgestookte BBQ Grill Ring, de Grill-Eye 80 Corten van BarbecueXXL

639,00

€ 799,00

Bestellen
BarbecueXXL Grill-Eye 80 Corten XL PRO
BarbecueXXL Grill-Eye 80 Corten XL PRO Houtgestookte BBQ Grill Ring, de Grill-Eye 80 Corten XL PRO van BarbecueXXL

889,00

€ 1.099,00

Bestellen
Masterbuilt Gravity Series 1050 Digitale Houtskool Grill & Smoker
Masterbuilt Gravity Series 1050 Digitale Houtskool Grill & Smoker Met de MasterBuilt Gravity Series Digitale Houtskoolgrill + Smoker kun je roken, grillen, schroeien, bakken, braden en nog veel meer.

899,00

€ 1.099,00

Bestellen
Masterbuilt Gravity Series 560 Digitale Houtskool Grill & Smoker
Masterbuilt Gravity Series 560 Digitale Houtskool Grill & Smoker Met de MasterBuilt Gravity Series Digitale Houtskoolgrill + Smoker kun je roken, grillen, schroeien, bakken, braden en nog veel meer.

599,00

€ 799,00

Bestellen
Masterbuilt Gravity Series 800 Digitale Houtskool Grill & Smoker
Masterbuilt Gravity Series 800 Digitale Houtskool Grill & Smoker Met de MasterBuilt Gravity Series Digitale Houtskoolgrill + Smoker kun je roken, grillen, schroeien, bakken, braden en nog veel meer.

799,00

€ 1.099,00

Petromax Barbecue/grill gietijzer tg3
Petromax Barbecue/grill gietijzer tg3 Een prachtige gietijzeren barbecue/grill stove van Petromax.

179,99

Bestellen

Buitenkeuken voordelen

Wanneer je genoeg ruimte in je tuin hebt en je graag buiten bent, is een buitenkeuken een mooie aanvulling in de tuin. Een buitenkeuken biedt meer gemak en mogelijkheden dan bijvoorbeeld enkel een barbecue. Waar je met de barbecue veelal binnen de gerechten voorbereid, kun je met een buitenkeuken alles op dezelfde plek voorbereiden. Ook heb je na afloop geen gesjouw met al het keukengerei wat weer naar de keuken in huis moet. Een buitenkeuken is de luxe variant van de barbecue voor wie zijn avonden graag buiten besteedt onder het genot van goede gerechten, een gezellige setting en alle benodigdheden binnen handbereik. 

Buitenkeuken kopen 

Een buitenkeuken kun je zelf maken, maar je kunt ook een buitenkeuken kopen. Daarnaast kun je een buitenkeuken uitbreiden naar wens. De basis van de buitenkeuken begint bij het plaatsen van materiaal waar je mee kunt koken, zoals een kamado barbecue. Daarnaast kun je uitbreiden met een wasbak, een aanrechtblad, een koelkast of diepvries en keukenkastjes. Wil je meer informatie over een buitenkeuken kun je bij onze medewerkers terecht voor advies. Bezoek onze showroom in Coevorden of neem een kijkje op onze webshop.


Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, handige tips en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Meer over ons