check_circleAltijd scherp geprijsd
check_circleRuim assortiment
check_circleGratis verzending v.a. €100
close
Assortiment
Klantenservice

Filter

Aanmaakaccessoires

Filter
Wil jij het aanmaken van jouw barbecue een stuk makkelijker maken? Bij Barbecue XXL hebben we verschillende accessoires die het aanmaken van je barbecue een stuk makkelijker maken. Ontdek hieronder ons assortiment.
Bezig met laden...
BarbecueXXL GF Aanmaakblokjes 192st
BarbecueXXL GF Aanmaakblokjes 192st 100% Natuurlijke aanmaakblokjes. Je bent 1 tot 3 aanmaakblokjes nodig om het houtskool aan te steken.

8,95

Bestellen
BarbecueXXL GF houtwol aanmaak wokkels 1kg
BarbecueXXL GF houtwol aanmaak wokkels 1kg Doordat de wokkels van zijn gemaakt van 100% ecologische producten zijn ze praktisch geur- en reukloos. 1kg

9,95

Bestellen
Looftlighter Grill- & fire starter
Looftlighter Grill- & fire starter Met de looftlighter maakt u super snel vuur op een eenvoudige en milieu vriendelijke manier.

69,95

Bestellen
Petromax Mini Gasbrander HF1
Petromax Mini Gasbrander HF1 De Petromax Mini Gasbrander HF1 is een zeer handige, traploos instelbare mini-gasbrander voor het eenvoudig starten van uw bbq, grill of vuur.

14,99

PITMASTER aanmaakwokkels 1 Kg
PITMASTER aanmaakwokkels 1 Kg Met deze handige aanmaakwokkels van PITMASTER is de barbecue of open haard aansteken een koud kunstje.

9,99

€ 12,99

Bestellen
The Bastard One minute Lighter Black
The Bastard One minute Lighter Black Steek je Bastard binnen één minuut aan met deze one minute lighter. Een van de handigste accessoires van The Bastard.

79,95

Bestellen

Tips voor het aanmaken van jouw barbecue 

Er zijn verschillende manieren om je barbecue aan te maken, dit kan per barbecue ook nog weer verschillen.

 

Houtskool of briketten

Voor een houtskool barbecue zijn er twee verschillende brandstoffen mogelijk. Houtskool of Briketten, het verschil tussen deze twee lees je hier

 

BBQ aanmaken met aanmaakblokjes

Je kan er voor kiezen om jouw houtskoolbarbecue aan te steken met aanmaakblokjes. Strooi een laag houtskool over de bodem. Heb je ventilatiegaten in je barbecue? Zet deze dan volledig open. Leg de aanmaak blokjes zo diep mogelijk tussen de houtskool of briketten, anders worden de onderste houtskolen of briketten nooit warm genoeg. Steek de aanmaakblokjes aan met een aansteker en wacht even tot deze warm zijn. Leg dan met een kolentang de houtskool of briketten zo dicht mogelijk bij de vlammen.
 

BBQ aanmaken met een starter

Je kan er ook voor kiezen om je barbecue aan te maken met een starter. Leg aanmaakblokjes op het bodemrooster van de barbecue en steek deze aan. Vul de starter met houtskool of briketten. Plaats vervolgens de starter boven de aanmaakblokjes, de starter zorgt als een soort schoorsteen voor de perfecte luchtcirculatie. Plaats als laatst het rooster en de barbecue kan beginnen!

 

Aanmaak accessoires kopen bij Barbecue XXL 

Bij Barbecue XXL hebben we een ruim assortiment aan aanmaak accessoires. Maak het jezelf makkelijker en maak gebruik van deze accessoires! Ga snel naar onze webshop of kom langs in de winkel. Kom je er niet helemaal uit? Onze medewerkers helpen je graag. 


Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, handige tips en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Meer over ons