X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Black ranch acacia houtskool 15KG
0 Reviews | Review toevoegen

Houtskool vervaardigd van de snelgroeiende houtsoort Acacia uit Zuid Afrika. Deze houtskool wordt alleen gemaakt van afvalhout en verwerkt onder FSC-voorwaarden.

Standaard levertijd

Dit product kan alleen afgehaald worden!

€ 34,99
€ 26,99
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 26
Deze gezuiverde houtskoolsoort van de boomsoort Acacia wordt geproduceerd onder de voorwaarden van het FSC-keurmerk (Forest Stewardship Council geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie). Black Ranch - Acacia is uitermate geschikt voor professioneel gebruik door de grove fractie (60-120 mm) en harde structuur. Door deze kenmerken heeft het product een lange brandduur en hoge energiewaarde. Het product is makkelijk te ontbranden door gebruik van milieuvriendelijke aanmaakblokjes(Pyrogrill vlugvuur). Door de zuivere kwaliteit (vrij van chemicaliën) zal deze houtskool een aangename aroma geven aan groenten, vis, kip en vlees tijdens het grillen. In combinatie met de hoge temperaturen ontstaat er een kwalitatief hoogwaardig product. Black Ranch - Acacia wordt geleverd in zakken van 15 kg

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.