X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Inkbird INK IFT01 infrarood Thermometer Inkbird INK IFT01 infrarood Thermometer Inkbird INK IFT01 infrarood Thermometer
Inkbird INK IFT01 infrarood Thermometer Inkbird INK IFT01 infrarood Thermometer Inkbird INK IFT01 infrarood Thermometer
Inkbird Plus INK-IFT01 Infrarood Thermometer
Inkbird INK-IFT01 Infrarood Thermometer, ideaal voor bij de bereiding van diverse BBQ gerechten

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 34,99
€ 23,99
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 23
Aantal: 
Bestellen
 

Inkbird INK-IFT01 Infrarood Thermometer

Direct Aflees Laserthermometer voor Koken en Barbecue, Contactloos Digitaal Lasertemperatuurpistool met Instelbare Emissiviteit en Maximale Meting, -50 ℃ ~ 550 ℃

 
 • De afstand van de plek Verhouding is 12:1 en de ingebouwde laser helpt om de exacte plaats van het object te positioneren, het bevordert de meet precisie. Nauwkeurigheid: 2% of 2℃. De beste nauwkeurigheid wordt bereikt met een afstand van ongeveer 20 cm (7,87 inch) tussen de thermometer en het object.
 • -50℃~550℃/ groot meetbereik, kan gebruikt worden voor opervlakte temperatuur meting van voedselof, koelkasten , auto.s, elektrische apparaten , chemische stoffen en andere objecten.
 • Backlight LCD scherm, ondersteund gekleurd display en automatische scherm-uit functie, bespaard energie voor jou, een 9V 6F22 batterij kan 12 maanden mee gaan, niet meer vaak wisselen van batterijen. Bovendien, de thermometer support ℉/℃ wissel, laser aan/uit en historie van max temperatuur waarde vertoning.
 • Het stralingsvermogen loopt van 0.1 tot 1.0, je kan het stralingsvermogen aanpassen voor het materiaal wat gemeten moet worden, wij hebben een stralingsvermogen tabel toegevoegd aan het einde van de handleiding voor uw naslag.
 • De infrarood thermometer is voor gebruik op opervlakte , geen mensen , het resultaat zal fout zijn als dit op mensen of dieren wordt gebruikt; De thermometer kan geen meting van een interne temperatuur verrichten; Straal nooit direct of indirect op mensen ogen met de infrarood straal.

 

Inkbird Plus IFT01 infrarood thermometer