X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Petromax barbecue grill tg3 Petromax barbecue grill tg3 Petromax barbecue grill tg3 Petromax barbecue grill tg3 Petromax barbecue grill tg3
Petromax barbecue grill tg3 Petromax barbecue grill tg3 Petromax barbecue grill tg3 Petromax barbecue grill tg3 Petromax barbecue grill tg3
Petromax Barbecue/grill gietijzer tg3
Een prachtige gietijzeren barbecue/grill stove van Petromax.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

EAN

4250435707104

€ 179,99
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 179
Aantal: 
Bestellen
 

Petromax Barbecue/grill gietijzer tg3


Ben je liefhebber van gietijzer dan zal de Petromax barbecue/grill TG3 je kunnen bekoren. Het in hoogte verstelbare grillrooster, de ruime luchttoevoerregeling en de grote handgrepen maken het een hele veelzijdige grill, maar ook de perfecte kookplaat voor de Dutch ovens van Petromax (tot maat ft12).

Door de hoge temperaturen bij het grillen zorgt het natuurlijke antiaanbak effect van gietijzer voor een enorm voordeel. Je warmt de vuurgrill snel en voor langere tijd op met houtskool en briketten. De vuurgrill vormt een ideale combinatie met een Dutch oven waarbij de warmte goed wordt vastgehouden en het koken zo bijzonder energiebesparend maakt.

De oppervlakte van het gietijzer is zodanig voorbehandeld dat de TG3 direkt kan worden gebruikt, waarbij inbranden niet nodig is. Vlees, worsten, groenten, etc. kleven dan niet en het antiaanbak effect wordt bij ieder gebruik versterkt.

Praktisch instelbaar
Het grillrooster is in hoogte verstelbaar kan op twee niveaus worden gebruikt waarmee de afstand tussen het voedsel en de houtskool of briketten naar wens kan worden ingesteld. De verwijderbare klep in de zijkant, die onder verschillende hoeken kan worden ingesteld, biedt de mogelijkheid om houtskool of briketten eenvoudig, zelfs tijdens het grillen, bij te vullen zonder dat het grillrooster hoeft te worden verwijderd. Je kunt de royale luchtinlaatregeling persoonlijk aanpassen om de verwarming te versnellen of om de warmte naar wens te regelen.

Technische gegevens
Materiaal: gietijzer 
B x H x D (in cm): 42 x 19 x 43,5 
B x H x D met verpakking (in cm): 44 x 19,5 x 44 
Gewicht (in g): 16200 
Gewicht met Verpakking (in g): 17300