X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Petromax cake pan GF1 Petromax cake pan GF1 Petromax cake pan GF1 Petromax cake pan GF1 Petromax cake pan GF1
Petromax cake pan GF1 Petromax cake pan GF1 Petromax cake pan GF1 Petromax cake pan GF1 Petromax cake pan GF1
Petromax Gietijzeren cake pan rond gf1
Met de gietijzeren Petromax tulbandvorm bak je smeuïge cakes, heerlijke stoofschotels of brood in de klassieke kransvorm. De multifunctionele kookdeksel zorgt niet alleen voor de bovenwarmte voor de c

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

EAN

4250435707142

€ 79,99
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 79
Aantal: 
Bestellen
 

Petromax Gietijzeren cake pan rond gf1


Met de gietijzeren Petromax tulbandvorm bak je smeuïge cakes, heerlijke stoofschotels of brood in de klassieke kransvorm. De multifunctionele kookdeksel zorgt niet alleen voor de bovenwarmte voor de cake, maar heeft omgedraaid ook de functie van een taartvorm. Dit slimme Petromax product is multifunctioneel en heeft een tijdloos design en mag daarom niet in uw (buiten)keuken ontbreken.

Gietijzer staat bij Petromax voor kwaliteit
Door de uitstekende eigenschappen van het gietijzer en de speciale oppervlaktestructuur wordt de warmte efficiënt opgeslagen en doorgegeven. Dankzij de voorbehandelde afwerking ("seasoned finish") is inbakken bij eerste gebruik overbodig en kunt u de robuuste tulbandvorm onmiddellijk gebruiken. Buiten kan deze boven of naast het kampvuur met hout worden verwarmd of je gebruikt hiervoor houtskool of briketten. Dankzij de handige roestvrijstalen beugel met inkeping kan deze eenvoudig worden opgehangen. Met de verhoogde rand van het deksel kunt u briketten of houtskool veilig op de taartvorm plaatsen. Deze wordt dus van alle kanten gelijkmatig verwarmd. Maar ook in de  conventionele oven in uw keuken is de gietijzeren vorm een aanwinst.

Multifunctioneel en praktisch
In de Petromax gietijzeren tulbandvorm is het eenvoudig om je favoriete cake of een heerlijk vers brood te bakken. Je kunt de deksel welke is voorzien van drie voetjes eenvoudig met de Petromax dekselheffer veilig optillen. Overigens is de gegoten deksel niet alleen geschikt voor het bereiden van zoete cake- en taatrbodems, maar ook voor hartige taarten en quiches en is het ook weer een praktische pan voor de buitenkeuken. Bovendien is deze geschikt als serveerschaal voor de afgewerkte baksel uit de tulbandvorm. Na gebruik is de vorm heel gemakkelijk met enkel warm water schoon te maken. Voor de verzorging adviseren wij de Petromax-onderhoudspasta voor gietijzer en smeedijzer.

Petromax Gietijzeren cake pan rond gf1
Technische gegevens
Materiaal: gietijzer
Volume vorm: 3 liter
B x H x D (in cm): 23,8 x 16,3 x 23,8
B x H x D met verpakking (in cm): 25,5 x 17,8 x 25,5
Gewicht (in g): 6350
Gewicht met verpakking (in g): 6850