X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Lowlands bbq Lowlands bbq
Lowlands bbq Lowlands bbq
Smokey Goodness | Lowlands BBQ
Voor Smokey Goodness Lowlands BBQ reist Jord Althuizen door Nederland en België. Hij geeft je een dubbele dosis barbecuerecepten, basics en tips. Voor beginners en doorgewinterde BBQ’ers.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

EAN

9789021577852

€ 29,99
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 29
Aantal: 
Bestellen
 

Smokey Goodness | Lowlands BBQ 

Door Jord Althuizen 
  

Kookboek van het Jaar Kanshebber.

Vlammen in onze eigen lage landen! Smokey Goodness Lowlands BBQ is het nieuwste en dikste BBQ-boek van Jord Althuizen ooit. Bigger, better en 100% vanuit eigen achtertuin.

Ga mee op een vurige ontdekkingsreis en bijt je vast in de allerbeste kreeft, world-famous lamsvlees, award-winning rundvlees van eigen bodem en lokale klassiekers als een Frietje Zoervleisj.

Samen met fotograaf Remko Kraaijveld nam Jord bekende Nederlandse en Vlaamse schilderijen onder handen op een manier waarbij zelfs Vincent van Gogh zich achter het oor krabt.

Naast vele recepten vind je in Smokey Goodness Lowlands BBQ alle benodigde basisinfo over barbecueën en als bonus een ultieme BBQ-guide: de heetste BBQ-restaurants, vetste BBQ-shops & de beste butchers van Nederland en België op een rij.

Jord over Lowlands BBQ: “Juist nu de hele wereld met een klik van de muis of afstandsbediening aan je voeten ligt, nodig ik je uit om je laarzen eens aan te trekken en je voeten tot diep in de klei van de eigen achtertuin te steken. Want ja, inspiratie en producten van ver halen is verrijkend en heerlijk, maar kijk ook eens om je heen en verschuif je focus van vergezicht naar dichtbij.”