X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

The Bastard Charcoal Basket Medium
0 Reviews | Review toevoegen

Erg handige RVS mand waar je je houtskool in kan stoken. Door de handige devider kun je deze verdelen in een directe en indirecte vuurbron

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 62,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 62
Aantal: 
Bestellen

The Bastard Charcoal Basket Medium


Wilt u gemakkelijk en snel uw houtskool kunnen stoken? Maak dan gebruik van de charcoal basket. Door een handige devider is er een lager verbruik van houtskool en hou je het houtskool van de as gescheiden. Voor dit product zijn de Ash Pan en de Ash Poker Chrome ideale producten om erbij te hebben, zodat je namelijk snel en gemakkelijk het as van de houtskool kunt weghalen. Ook is het prima te combineren met de Ash Lifter waardoor je de houtskool en de as makkelijker kunt scheiden.

De Charcoal Basket van The Bastard kan goed worden gebruikt als verdeler tussen de directe en indirecte hittebron. De Charcoal Basket houdt de houtskool op 1 of 2 plekken. Samen met de Ash Pan en de Ash Poker Chrome kan je snel en gemakkelijk als het as van de houtskool weghalen. Deze RVS houtskool mand zorgt bovendien voor een zuiniger verbruik van het houtskool en is ook prima te combineren met de Ash lifter waardoor je de houtskool en de as makkelijker kunt scheiden. Dit zorgt ervoor dat je gewoon door kan gaan met stoken en niet op as zit te stoken in plaats van houtskool. Schoonmaken van deze mand kan gewoon prima met wat afwasmiddel en warm water.


The Bastard Charcoal Basket Medium

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.