X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Valhal Wok 36cm VH.WOK36 Valhal Wok 36cm VH.WOK36 Valhal Wok 36cm VH.WOK36 Valhal Wok 36cm VH.WOK36
Valhal Wok 36cm VH.WOK36 Valhal Wok 36cm VH.WOK36 Valhal Wok 36cm VH.WOK36 Valhal Wok 36cm VH.WOK36
Valhal Gietijzeren Wok 36cm
Deze flat skillet is een geweldig degelijke en mooie pan, een aanwinst voor iedere buitenkok!

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

EAN

8720256612070

€ 51,99
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 51
Aantal: 
Bestellen
 

Valhal Gietijzeren Wok 36cm

De VH.WOK36 is een gietijzeren wok met een doorsnede van 36cm, passend in de nieuwe lijn artikelen van Valhal Outdoor. Gietijzer is een materiaal dat de warmte goed geleid én vasthoudt, ook is gietijzer geschikt voor elke warmtebron. Vanwege het formaat past hij perfect op de large kamado bbq modellen en door de unieke kookeigenschappen van gietijzer kun je perfect wok gerechten maken in deze wok.

De wok van Valhal Outdoor zijn al voorbehandeld met een natuurlijke olie, dit hoef je dus niet meer zelf te doen voor het eerste gebruik. Toch raden wij wel aan om de de wok voor het eerste gebruik goed te verhitten. Wanneer je je wok goed verzorgt, heb je een pan voor het leven. Om de levensduur te waarborgen, raden wij aan je pan regelmatig te verzorgen met de VH.WAX.Specificaties:
Inhoud 1.99 liter
Diameter 36 cm
Hoogte 9cm
Gewicht 3.7 kg
42x36x9cm

Onderhoud: 
Na gebruik schoonmaken met water. Gebruik geen afwasmiddelen!. Eventueel bij sterk aangekoekte resten kun je wat zout gebruiken en de pan met een scrubber schoonboenen.
Er ontstaat in een gietijzeren pan een heel dun laagje aangebrand vet, dit is normaal en zorgt ervoor dat de pan nooit aanbakt. Het vet zet zich in de poriën van het ijzer.
Na het schoonmaken de pan goed droogmaken en eventueel inwrijven met wat olie (olijfolie bijvoorbeeld).
Heb je de pan toch met afwasmiddel afgewassen, of hem met zout gereinigd, warm hem dan op en zorg dat al het vocht eruit verdampt. Wrijf de pan, terwijl deze heet is, in met olijfolie.
Gietijzeren pannen zijn niet geschikt voor de vaatwasser.