X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Op zoek naar een compacte en handzame barbecue, die je overal mee naartoe kunt nemen? Joy stoves zijn volledig uit aluminium vervaardigd en lenen zich perfect voor die gezellige barbecue in het park of de camping.


 


Bezig met laden...
Joy Carbon Grill Large 29.9 cm
€ 39,95

Prijs per stuk

Joy Carbon Grill Medium 23.4 cm
€ 34,95

Prijs per stuk

Joy Carbon Plancha Large 30 cm
€ 39,95

Prijs per stuk

Joy Carbon Plancha Medium 23.5 cm
€ 34,95

Prijs per stuk

Joy Stove Large
€ 139,00

Prijs per stuk

Joy Stove Medium
€ 109,00

Prijs per stuk

Joy Stove Small
€ 89,00

Prijs per stuk

Petromax Rocketstove
€ 134,99

Prijs per stuk

Joy Charcoal Stove 

 

De Joy is een moderne, lichtgewicht barbecue, oven en draagbare wok brander in één. Geïnspireerd door de Thaise/Vietnamese Tao maar in een compact en licht ontwerp. De Joy Charcoal Stove is gemaakt van gegoten aluminium wat hem een stuk lichter maakt. Omdat aluminium een zeer goede warmte geleider is wordt de Joy stove snel warm met weinig kolen. Joy Stoves zijn verkrijgbaar in drie varianten, van de kleine in een rugtas te vervoeren small uitvoering, tot de large - met een diameter van zo'n 30 cm.
 

Joy Stoves: méér dan alleen een BBQ


De Joy Barbecue is een universeel apparaat. Dankzij de verwijderbare platen kun je het naast een barbecue ook gebruiken om op te koken en te wokken. Zo heb je een mini keuken in één lichtgewicht apparaat. Ideaal voor gebruik in de tuin, het park, op balkon of op de camping. 


VAKANTIE 2021


Beste BBQ liefhebber,

Wegens vakantie is onze showroom beperkt geopend, ook versturen wij tijdens onze vakantie maar 1x per week de paketten.
Vanaf 25 juli tot en met 15 augustus zijn wij alleen geopend op zaterdag 31 juli, zaterdag 7 augustus en zaterdag 14 augustus. (van 10.00 tot 14.00 uur)


Via onze webshop kun je uiteraard gewoon 24/7 bestellen!
De paketten, vanaf zaterdag 24 juli, worden alleen verstuurd op dinsdag 3 augustus en dinsdag 10 augustus, vanaf 17 augustus verzenden wij weer als normaal!

Met de kortingscode VAKANTIE2021 krijgt u van ons 5% extra korting (Code is geldig vanaf zaterdag 24 juli tot en met 13 augustus.)
U dient deze code direct bij uw bestelling in te geven, wij geven achteraf geen geld terug!

 

Excuses voor het ongemak, prettige vakantie en Stay Safe!

Britt en Rob