check_circleAltijd scherp geprijsd
check_circleRuim assortiment
check_circleGratis verzending v.a. €100
close
Assortiment
Klantenservice

Filter

0
Onbeperkt

The Bastard

Filter
Ben je op zoek naar een kwalitatieve, robuuste Kamado BBQ van eigen bodem? Meet The Bastard. De kamado barbecues van The Bastard zijn van uitstekende kwaliteit, waarbij alleen maar gebruik wordt gemaakt de béste materialen. Met een Bastard kamado BBQ's ben je opgewassen tegen alle elementen. 
Bezig met laden...
The Bastard VX Large Compleet
The Bastard VX Large Compleet Ben jij op zoek naar een veelzijdige kamado die verschillende gerechten op verschillende wijzen kan bereiden? Dan is de The Bastard VX Large Compleet de kamado voor jou!

2.199,00

The Bastard Compact
The Bastard Compact Ben jij op zoek naar een veelzijdige kamado die verschillende gerechten op verschillende wijzen kan bereiden? Dan is de The Bastard Compact de kamado voor jou! Geschikt voor 1-4 personen.

599,00

The Bastard Compact Urban
The Bastard Compact Urban Ben jij op zoek naar een veelzijdige kamado die verschillende gerechten op verschillende wijzen kan bereiden? Dan is de The Bastard Compact de kamado voor jou! Geschikt voor 1-4 personen.

699,00

Bestellen
The Bastard Medium Solo Urban
The Bastard Medium Solo Urban Ben jij op zoek naar een veelzijdige kamado die verschillende gerechten op verschillende wijzen kan bereiden? Dan is de The Bastard Medium Solo Urban de kamado voor jou! Geschikt voor 4-8 personen.

1.249,00

Bestellen
The Bastard Urban Large Solo
The Bastard Urban Large Solo Ben jij op zoek naar een veelzijdige kamado die verschillende gerechten op verschillende wijzen kan bereiden? Dan is de The Bastard Large Urban Solo de kamado voor jou! Geschikt voor 8-12 personen.

1.349,00

Bestellen
The Bastard Large Solo
The Bastard Large Solo Ben jij op zoek naar een veelzijdige kamado die verschillende gerechten op verschillende wijzen kan bereiden? Dan is de The Bastard Large Solo de kamado voor jou! Geschikt voor 8-12 personen.

1.249,00

Bestellen
The Bastard Large Compleet
The Bastard Large Compleet Ben jij op zoek naar een veelzijdige kamado die verschillende gerechten op verschillende wijzen kan bereiden? Dan is de The Bastard Large Compleet de kamado voor jou! Geschikt voor 8-12 personen.

1.499,00

Bestellen
The Bastard Urban Large Compleet
The Bastard Urban Large Compleet Ben jij op zoek naar een veelzijdige kamado die verschillende gerechten op verschillende wijzen kan bereiden? Dan is de The Bastard Large Compleet Urban de kamado voor jou! Geschikt voor 8-12 personen

1.599,00

Bestellen
The Bastard Urban Medium Compleet
The Bastard Urban Medium Compleet Ben jij op zoek naar een veelzijdige kamado die verschillende gerechten op verschillende wijzen kan bereiden? Dan is de The Bastard Medium Compleet Urban de kamado voor jou! Geschikt voor 4-8 personen

1.349,00

Bestellen

Een Bastard BBQ kopen?

Met een kamado van The Bastard zit je eigenlijk altijd goed:
 • Oerdegelijk Nederlands design.
 • Hoogwaardig industrieel keramiek.
 • Scherp geprijsd.
 • Veel verschillende modellen. 
 • Een groot aantal accessoires.


The Bastard: premium kamado BBQ's sinds 2013

The Bastard is ontstaan uit een gezamenlijke passie voor heerlijk buiten koken. De lekkerste gerechten kunnen maken, het hele jaar door, voor iedereen. Precies daarom zijn deze kamado barbecues vriendelijk geprijsd, zonder opsmuk en van uitstekende kwaliteit. 


Maak kennis met de familie

Een lekker stuk vlees grillen voor jezelf, of koken voor een groot gezelschap; er is een Bastard BBQ voor élke gelegenheid. Allemaal bestaan ze uit de beste materialen helpen ze je de lekkerste gerechten op tafel te toveren.

Wij verkopen de volgende modellen:
 • The Bastard Compact
 • The Bastard Medium Solo 2019
 • The Bastard Medium Compleet 2019
 • The Bastard Medium Compleet Urban 2019
 • The Bastard Large Compleet 2019
 • The Bastard Large Compleet Urban 2019
 • The Bastard Large Solo 2019


Een Bastard kamado koop je bij BarbecueXXL

Groot, klein, bescheiden of alleen het állerbeste, BarbecueXXL heeft The Bastard die je zoekt. Wil je de verschillende modellen en merken graag eens in het echt zien? Bezoek dan eens onze showroom in Coevoerden. We vertelllen je graag alles wat je wilt weten over de mogelijkheden en de voor-en nadelen van The Bastard en andere kamado's. Zo weet je zeker dat je de goede keuze maakt en nog véle jaren van je Kamado kan genieten!
 

Accessoires voor jouw Bastard

Een Bastard kamado aanschaffen is de eerste stap, stap twee is het in huis halen van de juiste barbecue accessoires. Gelukkig verkoopt BarbecueXXL naast The Bastard kamado's ook een groot aantal The Bastard accessoires. Van gietijzeren pannen en rotisserieën tot tangen en handschoenen.
 
Bekijk alle  kamado barbecues van Barbecue XXL 

 


Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, handige tips en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Meer over ons