check_circleAltijd scherp geprijsd
check_circleRuim assortiment
check_circleGratis verzending v.a. €100
close
Assortiment
Klantenservice

Napoleon

Napoleon
Op zoek naar een houtskool barbecue van Napoleon? Met de houtskool grill serie gaat Napoleon terug naar de basis, en krijg je een hoogwardige en veelzijdige houtskool kogel barbecue voor een scherpe prijs. Niet verrassend dus, dat deze barbecues zo gewild zijn onder  barbecueliefhebbers. Bekijk hieronder het aanbod.


 


Een Napoleon BBQ kopen?

We zeiden het al even, maar de houtskool barbecues van Napoleon zijn erg gewild. En dat snappen we goed, want er is ook veel positiefs over deze barbecues te zeggen. Zo er is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit en de afwerking, en krijg je gewoon een strakke, mooie barbecue die overal goed staat. En ook nog eens met 10 jaar fabrieksgarantie. Prijzen lopen uiteen, maar over het algemeen zijn Napoleon barbecues aantrekkelijk geprijsd en ook toegankelijk voor mensen met een wat minder ruime portemonnee. 


Houtskool barbecues van Napoleon 

Met de houtskool grill serie gaat Napoleon echt terug naar de basis, en krijg je een hoogwardige houtskool kogel barbecue voor weinig geld. Grillen, roosteren en smoken: het is allemaal mogelijk. Napoleon barbecues zijn standaard uitgerust met een RVS ventilatierooster om de luchtstroom en houtskooltemperatuur te regelen, en hebben een ingebouwde thermometer voor optimale controle. Daarnaast zijn Napoleon houtskool BBQ's uitgerust met hittebestendige handvatten om je handen te beschermen, en zijn ze eenvoudig te verplaatsen door hun handige weersbestendige wielen en lage gewicht. Bovendien geeft Napoleon 10 jaars fabriekgarantie, zodat je zéker weet dat je jarenlang plezier hebt van je aankoop. 
 

Standaard houtskool vs Napoleon PRO BBQ

Afhankelijk van je specifieke wensen en eisen, kun je kiezen voor een instapmodel, of als je wat meer features en capaciteit wilt, een Napoleon PRO houtskool barbecue. Modellen die wij verkopen zijn o.a. de:
  • NK18K
  • NK22K
  • PRO22K


Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, handige tips en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Meer over ons