X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
De Monolith BBQ is een veelzijdige en Duitse kamado bbq. Deze barbecue is naast veelzijdig ook nog eens gemakkelijk in gebruik. De Monolith onderscheidt zich door de unieke mogelijkheid om rookhout toe te voegen zonder het openen van het ei. Hierdoor blijft de warmte binnen in de kamado behouden en kan jouw gerecht ongestoord verder garen. 
 
Bezig met laden...
Laad meer

Waarom kiezen voor een Monolith kamado?

  • Gemaakt van hoogwaardig keramisch materiaal
  • Standaard geleverd met meerdere accessoires
  • Rookhout toevoegen zonder het openen van het ei
  • Veelzijdig én eenvoudig in gebruik
 

Veelzijdige barbecues

Een voordeel van Monolith kamado barbecues is dat ze veelzijdig zijn. Deze barbecues zijn niet alleen geschikt voor het grillen van vlees en vis, maar ook voor het roken van vlees, het bakken van brood en pizza, en zelfs het bereiden van desserts. Hierdoor zijn ze perfect voor mensen die graag experimenteren met verschillende kooktechnieken en gerechten.
 

Verkrijgbaar in verschillende maten en modellen

Monolith kamado barbecues zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Sommige modellen zijn voorzien van extra functies, zoals een rookinrichting en een aslade, wat het schoonmaken en onderhouden van de barbecue vereenvoudigt.
 

Uniek ontwerp

Monolith kamado barbecues hebben een uniek ontwerp dat zorgt voor een optimale warmteverdeling. De keramische wanden zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en vastgehouden, wat resulteert in een consistent kookresultaat. Bovendien zijn deze barbecues uitgerust met luchtspleten waarmee de luchtstroom kan worden geregeld om de temperatuur te beheersen. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte temperatuur te bereiken voor het koken van verschillende soorten gerechten.
 

Monolith Kamado kopen? 

Overweeg jij om een Monolith Kamado barbecue te kopen? Dan ben je bij BarbecueXXL aan het juiste adres. Bestel eenvoudig jouw barbecue via onze webshop of kom langs in onze showroom. Mocht je nog vragen hebben, bel dan gerust naar 0523 - 711000 of mails ons naar info@bbqxxl.nl.