X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Big Green Egg Large Compleet Big Green Egg Large Compleet kopen Big Green Egg Large Compleet luchtschuif en temperatuurmeter Big Green Egg Large Compleet scharnieren
Big Green Egg Large Compleet Big Green Egg Large Compleet kopen Big Green Egg Large Compleet luchtschuif en temperatuurmeter Big Green Egg Large Compleet scharnieren
Big Green Egg Large Compleet
Ben jij op zoek naar een veelzijdige kamado die verschillende gerechten op verschillende wijzen kan bereiden? Dan is de Big Green Egg Large Compleet de kamado voor jou! Geschikt voor 8-12 personen.

EAN

871708023911

Vraag offerte aan
 

De Green Big Egg Large is een populaire maat uit de Big Green Egg-familie. Bij veel barbecues kun je niet veel gerechten tegelijkertijd bereiden, maar met de Big Green Egg Large Compleet kan dit wel. Het grillrooster met een diameter van 46 cm biedt de ruimte voor diverse gerechten zoals: vlees, vis, groenten of aardappelen. Voor de groente- en aardappelgerechten kun je pannen en ovenschalen op het rooster plaatsen. Met het onderstel is de kamado gemakkelijk te verplaatsen. Door de vorm, de warmtecirculatie, het materiaal en een nauwkeurige temperatuurregeling bereid je de lekkerste gerechten.
 

Productkenmerken

Model: Big Green Egg Large Compleet
Type: kamado
Brandstof: houtskool
Materiaal: keramiek
Afmetingen: 55 (b) x 84 (h) x 55 (d) cm
Gewicht: 73 kg
Grilloppervlak: ø 46 cm
Capaciteit: 8-12 personen
Ingebouwde thermometer: ja
Kleuren: groen
Garantie behuizing:  levenslang

 

Big Green Egg Large Compleet wordt geleverd met:

  • Onderstel
  • 4 wielen met remfunctie
  • Acacia zijtafels
  • RVS luchtschuif
  • RVS grillrooster
  • Weerbestendige temperatuurmeter
  • Gietijzeren multifunctionele margrietschijf


De pallet is te groot om een personenauto te passen. Wij raden het daarom aan een busje of aanhanger mee te nemen. De barbecue uitpakken en vervoeren is eigen risico.