X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
De iconische Big Green Egg BBQ’s behoren met recht tot ’s werelds bekendste en meest verkochte kamado barbecues. Enorm veelzijdig en vekrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen: er is een Green Egg voor elke gelegenheid. Allemaal met dezelfde premium uitstraling en kwaliteit! 
Bezig met laden...
Big Green Egg Medium Compleet
Op basis van offerte
Big Green Egg Large Compleet
Op basis van offerte
Big Green Egg Large
Op basis van offerte
Big Green Egg Medium
Op basis van offerte
Big Green Egg MiniMax
Op basis van offerte
Big Green Egg Mini
Op basis van offerte
Big Green Egg XL
Op basis van offerte

 

Big Green Egg BBQ kopen?

Met een Green Egg ben je verzekerd van:
  • Optimale luchtcirculatie en temperatuurbeheersing. 
  • Keramiek van bijzonder hoge kwaliteit.
  • Levenslange garantie!
  • Compatibiliteit met tal van Green Egg accesoires


Een icoon onder de keramische barbecues 

De eerste Big Green Egg barbecue gaat terug naar 1974, toen Ed Fisher het bedrijf oprichtte in de VS. Het bedrijf is gevestigd in het plaatsje Tucker, in de staat Gerogia. Big Green Egg staat bekend om zijn iconische uiterlijk en uitzonderlijke kwaliteit keramiek, dat mede is ontwikkeld door Nasa, en aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. Van vrijwel geen enkel ander merk zijn er zó veel modellen Kamado BBQ’s op de markt verschenen, als van Big Green Egg. Van de kleine compacte Mini, tot aan zijn grote broer, de XL. Of je nou dat perfecte stukje vlees voor jezelf wilt maken, of barbecuet met een groot gezelschap, met de ruime keuzemogelijkheid in modellen is er een Big Green Egg BBQ voor élke gelegenheid. Wij verkopen o.a de: 

  • Green Egg XL
  • Green Egg Large
  • Green Egg Medium
  • Green Egg Minimax
  • Green Egg Mini


Een Green Egg kamado koop je bij BarbecueXXL

Wil je groots uitpakken met de XL of juist een kleiner model? BarbecueXXL heeft dé Big Green Egg BBQ voor jou! Kom ook eens langs in onze showroom in Coevoerden om deze kamado met onze andere kamado barbecues te vergelijken. Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen en voorzien je van advies, zodat wat je keuze ook wordt, je nog véle jaren van je Kamado zal genieten.


Accessoires

Ben je op zoek naar accessoires voor jouw keramische barbecue? Ook dan zit je goed bij BarbecueXXL. We verkopen een groot aantal officiële Big Green Egg accessoires, van beschermende handschoenen tot aan pannen en onderstellen.
 


Ga terug naar het overzicht met al onze kamado BBQ's