X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Praktisch, betaalbaar en all-round: de kogel BBQ is bij uitstek geschikt voor de beginnend barbecuer. Maar ook voor de wat meer ervaren barbecuers is dit type houtskoolbarbecue een uitstekende keuze. Met de kwalitatieve en stijlvolle kogel BBQ's van Napoleon ben je verzekerd van vele jaren grill-prezier en tover je keer op keer de lekkerste gerechten op tafel. Scroll naar beneden om de modellen te bekijken. 


 


Bezig met laden...

Kogelbarbecue kopen?


Kogelbarbecues - ook wel kettle BBQs genoemd - zijn houtskoolbarbecues met een ronde kogelvorm. Dit type barbecue is erg populair onder beginnend barbecuers, omdat je al voor voor relatief weinig geld een veelzijdige houtskoolbarbecue krijgt. Bedenkt van te voren wel eerst goed wat de benodigde capaciteit is. Het zou natuurlijk zonde zijn als je toch een formaatje groter nodig hebt, of juist onnodig veel uitgeeft aan een te grote barbecue. 

Voordelen van een kogel BBQ
  • Afsluitbaar deksel om de temperatuur te regelen
  • Mogelijkheid tot direct én indirect grillen
  • Gunstige prijskwaliteitverhouding
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Makkelijk te verplaatsen door het verrijdbare onderstel en lichte gewicht
 

Kogelbarbecues van Napoleon


Napeolon is een grote fabrikant van barbecues, en naast Weber een van de bekendste producenten van kogel BBQs. BarbecueXXL verkoopt verschillende modellen uit de Napoleon houtskoolgrill serie, waaronder het lichtgewicht NK18K instapmodel en de geavanceerdere PRO22K. Wil je meer weten, of heb je vragen over onze kogel barbcues, of andere producten? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ons complete assortiment houtskoolbarbecues