Van Lemmen Napolitaanse Pizza Deegbollen Kant En Klaar (240gr)
Heb je geen tijd of zin om zelf deeg te maken dan zijn onze huisgemaakte kant en klare pizza deegbollen iets voor jou! Verkrijgbaar per stuk. Deze verse pizzabollen zijn 240 gram per stuk. Hiervoor gebruiken we Caputo pizzabloem, water, verse gist en Siciliaans zeezout. We laten het deeg minimaal 30 uur rijzen en rijpen voordat we ze opbollen en invriezen.
We verzenden deze deegbollen niet, zijn alleen bevroren af te halen in onze winkel. Voor gebruik leg je ze in een deegkrat of laat ze in de originele verpakking en laat ze 24 uur in de koeling en dan nog 5-8 uren op kamertemperatuur rijzen. Daarna zijn ze klaar om pizza’s te bakken!
Ingrediënten pizzabollen:
Caputo pizzabloem, water, verse gist en zeezout.
Inhoud: Gaan bij ons per stuk.
Instructies:
Laat het deeg in originele verpakking of leg in een afgesloten deegkrat. Laat de deegbollen 16-24 uur ontdooien in de koeling. Het is belangrijk om de deegbollen voor het bakken minimaal nog 5 uur te laten rijzen op kamertemperatuur (ca. 20°C). Voor het beste resultaat 8 uur op kamertemperatuur laten staan.
Tip: Je kunt het deeg 24 tot 48 uur extra in de koeling laten staan voor een extra luchtige pizza.
Voordat je het deeg uitrekt, start je de pizzaoven of thuisoven op. Als je een pizzaoven gebruikt ben je klaar om te bakken zodra het midden van de steen 400°C bereikt, voor een gewone oven zet je hem zo heet mogelijk. Hoe heter hoe beter đ
We raden aan om het deeg met de hand uit te rekken. De basis moet ongeveer 26 cm in diameter zijn als hij eenmaal is uitgerekt. Als het kleiner is, zal de pizza dik en deegachtig zijn. Bestuif je pizzaschep met een klein beetje bloem of semolina voordat je de pizzzabodem erop legt tegen het vastplakken.
Bedek je pizza met tomatensaus en verse ingrediënten en schuif hem in de oven, waarbij je hem tijdens het bakken een paar keer draait om een gelijkmatig gebakken korst te krijgen. Geniet thuis van pizza van restaurantkwaliteit!