nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Alle kamado bbq’s zijn gemaakt van hoogwaardige keramiek. De KamadoQ onderscheidt zich van de andere kamado’s door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.  


Bezig met laden...
-33%
KamadoQ Compact Zwart
KamadoQ Compact Zwart
€ 299,00 € 199,00

Prijs per stuk

-29%
KamadoQ Medium Zwart
KamadoQ Medium Zwart
€ 559,00 € 399,00

Prijs per stuk

-29%
KamadoQ Large Zwart
KamadoQ Large Zwart
€ 699,00 € 499,00

Prijs per stuk

 

Waarom een KamadoQ barbecue kopen?

De KamadoQ is voor jou de geschikte kamado om te kopen als je op zoek bent naar:

  • Een kamado met een goede prijs-kwaliteitverhouding. 
  • Een prachtige eyecatcher voor in je tuin.
  • Een kamado om de lekkerste barbecuegerechten op te bereiden! 


Geschiedenis 

Net als alle andere kamado’s stamt ook deze kamado af van de Japanse kleioven. De geschiedenis van deze Japanse kleioven gaat wel tot duizenden jaren terug. Typerend voor de kamado (Japans voor oven) is dat deze ontzettend goed de warmte vasthoudt en op deze manier voedsel bereidt. Deze bereidingstechniek is door de Amerikaanse soldaten mee terug naar Amerika meegenomen en uiteindelijk overgewaaid naar Europa. Het concept van de Japanse kleioven is doorontwikkeld, tot zoals wij deze kennen, de kamado barbecue
 

KamadoQ kamado large 

Bij Barbecue XXL verkopen wij de Inferno kamado large. Typerend voor deze kamado grill is de powder coater steel uitvoering, met een binnenbak geheel van keramiek. Verder worden er gratis accessoires bijgeleverd zoals de bamboe zijtafels en het stalen onderstel. Het staalwerk van de Inferno is van hoge kwaliteit en stevig gemonteerd. 
 

Kooktechnieken 

De KamadoQ bbq kan net als alle andere kamado’s meerdere kooktechnieken tegelijk toepassen. Zo kan je met jouw inferno bakken, grillen, roken, braden en slowcooken. 
 

BBQ-accessoires 

Voor de KamadoQ kamado kunnen diverse barbecue accessoires gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een drippan, thermometers, maar ook rookhout en scrubs. Goed om te weten is dat de Inferno standaard geleverd wordt met de bamboe zijtafels én het metalen onderstel. 
 

Jouw KamdoQ kopen bij Barbecue XXL 

Wil je een KamdoQ kamado kopen? Bij Barbecue XXL adviseren wij jou graag over de ideale kamado barbecue voor jou. Weet je nog niet helemaal hoe jouw ultieme barbecue eruit ziet? Of welke kamado daar het beste bij past? Bel onze barbecue expert op 0523 - 711000 of kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies. 


Benieuwd naar de andere kamado merken? Bekijk dan al onze kamado grills